Compania

Suntem o companie de transport intern si international de marfa cu capital privat integral localizata in Arad, care activeaza pe piata incepand din anul 1997.
Cei 24 de ani de existenta demonstreaza ca am reusit sa fim competitivi si sa ne ridicam la nivelul asteptarilor clientilor nostri, indiferent de exigentele lor.

Suntem mereu preocupati de adaptarea serviciilor la nevoile in continua schimbare ale clientilor, si de aceea am reusit sa ramanem printre cei mai importanti transportatori din Romania.

Viziunea noastra

Suntem preocupati de adaptarea permanenta a flotei noastre de mijloace de transport la ultimele tehnologii utilizate in domeniul transporturilor de marfuri si la natura tot mai variata a marfurilor transportate.

Asiguram astfel securitatea si integritatea acestora in conditii optime, corespunzatoare oricarui tip de cerinte, indiferent ca este vorba de transporturi de marfuri generale, transporturi ADR, curierat rapid ori transporturi marfa grupaj Europa.

Parcul auto

Parcul nostru acopera aproape toata paleta de servicii de transport astfel detinem autoutilitare intre 1,2 tone si 12 tone si autocamioane de 24 tone

De asemenea, pentru o cat mai buna comunicare, autocamioanele sunt monitorizate 24 h din 24 h cu sistem de urmarire prin satelit avand posibilitatea de a afla pozitia camionului in timp real.