Soluţii optime de transport mărfuri generale în România şi în Europa, indiferent de cantitate şi mod de ambalare

Particularitatea transportului de mărfuri generale constă în varietatea cvasinelimitată a tipurilor de mărfuri transportate, a modului de prezentare a acestora şi a cantităţilor care necesită deplasarea, precum şi a categoriilor de clienţi potenţiali.

Tocmai de aceea, capacitatea companiei noastre, de adaptare la cerinţele beneficiarului este cheia reuşitei în satisfacerea tuturor categoriilor de clienţi care ne apelează.

Trebuie doar să ne daţi detaliile minim necesare cu privire la tipul mărfii transportate, cantitate, mod de ambalare, locul de încărcare şi descărcare iar de restul detaliilor ne ocupăm noi, garantându-va identificarea celei mai ieftine şi rapide soluţii de transport.

Asigurăm servicii interne de transport mărfuri în România, cât şi servicii externe de transport mărfuri în Europa, destinaţia nefiind, aşadar, o problemă care să vă preocupe în calitate de beneficiari ai serviciilor noastre.

În funcţie de cantitatea de marfă a cărei transportare o solicitaţi companiei noastre, va putem oferi soluţia de transport mărfuri generale în regim exclusiv, atunci când este ocupată întreaga capacitate de încărcare standard a mijlocului de transport, sau transport mărfuri generale în regim de transport marfă grupaj, atunci când cantitatea de marfă nu ocupă întreaga capacitate de încărcare standard a mijlocului de transport.

Diferenţa se va resimţi în primul rând în costurile pe care le veţi suporta în calitate de beneficiar al acestor servicii şi care sunt optimizate în raport de cantitatea de marfă transportată.

Vă oferim o gama diversificată de camioane, specifice volumului de marfă de care aveţi nevoie, între 1,2 tone şi 24 de tone, alături de şoferi competenţi, cu experienţă şi mulţi kilometri parcurşi.

Flota cuprinde capete tractor mărcile MERCEDES, DAF şi IVECO iar semiremorcile sunt Schmitz şi Schwartzmuller.