Efectuăm transport mărfuri periculoase în România şi în Europa, la preţuri concurenţiale

Deţinem mijloace de transport adecvate pentru prestarea serviciilor de transport mărfuri periculoase, care îndeplinesc toate condiţiile impuse de Convenţia ADR privind transportul rutier al bunurilor periculoase.

Astfel, mijloacele noastre de transport sunt omologate şi dotate, potrivit standardelor ADR, cu toate materialele necesare asigurării mărfurilor iar şoferii sunt autorizaţi conform legislaţiei în vigoare, pentru a efectua transport ADR.

Toate operaţiunile de transport ADR România şi cele de transport ADR în Europa, pe care le efectuăm, sunt supravegheate permanent datorită sistemului de monitorizare a camioanelor prin satelit pe care îl utilizăm, ceea ce conferă un plus de siguranţă transporturilor realizate de către compania noastră.

Ne respectăm clienţii şi avem tot interesul să le fim parteneri în operaţiunile comerciale pe care le derulează.

Am optimizat la maximum costurile aferente efectuării transportului ADR, astfel încât tarifele pe care le percepem pentru prestarea serviciilor de transport de mărfuri periculoase în România, precum şi pentru cele de transport mărfuri periculoase în Europa (atât în statele membre U.E, cât şi în cele nemembre U.E.), sunt printre cele mai scăzute, ceea ce ne-a permis să rămânem o companie competitivă pe piaţa transporturilor timp de 19 ani.

Consultanta gratuita

Iti oferim servicii de consultanța gratuita din partea specialiștilor noștri cu privire la varianta cea mai adecvata de transport al marfurilor periculoase, adaptata nevoilor dumneavoastra și optimizata din punct de vedere al prețului și duratei de efectuare a deplasarii, cat și de scutirea de orice formalitați birocratice legate de autorizarea efectuarii transportului – sarcina pe care o preluam noi.

Transportul marfurilor periculoase catre destinațiile care va sunt necesare nu trebuie sa fie o povara pentru dumneavoastra. Lasați totul in grija specialiștilor noștri care se vor ocupa de rezolvarea tuturor detaliilor specifice organizarii transportului și de efectuarea acestuia in condiții de maxima siguranța și in cel mai scurt timp posibil.Noi suntem specialiștii in transport ADR de care aveți nevoie și va veți convinge imediat de profesionalismul serviciilor oferite.